RAVNENES HVISKEN 2 blogger event

This weekend I went to a blogger event to celebrate a new Danish release, so this post is only in Danish, sorry guys.

ravnenes-hvisken.jpg

I lørdags var jeg til et blogger event i anledning af at Ravnenes Hvisken 2 bliver udgivet d. 21 juni.

Hvis I ikke er klar over det, debuterede Malene Sølvsten med Ravnenes Hvisken 1 sidste år. Den følger Anne, da hun starter på gymnasiet. Anne kan se andre menneskers fortid, og en dag begynder hun at have en gentagende drøm. Hun drømmer, en mand dræber en pige ude i en skov, og kort efter begynder alle rødhårede på egnen at blive dræbt. Pludselig dukker andre mennesker op med mystiske kræfter ligesom Anne, mens morderen lurer og fortsat dræber flere.

Denne bog foregår i Nordjylland og introducerer et fantasy universet inspireret af nordisk mytologi. Det er planlagt til at blive en trilogi i alt.

Lørdag tog jeg spændt afsted til eventen med andre bloggere og instagrammere. Carlsen havde arrangeret et fint lille arrangement, og vi blev mødt med den lækreste brunch. Både forfatteren Malene og hendes redaktør Sara Ejersbo, var der og fortalte om processen med at Ravnenes Hvisken 2. De kom meget ind på Malenes øje for detaljen, hvor meget research, der lå bag hver en nuance af fantasyuniverset, og Sarahs indskydelser, når det hele blev lidt for nørdet og tungt at læse. Det var utroligt spændende at høre om både Malenes personlige skriveprocess og om hendes samarbejde med Sarah.

Til sidst blev der også tid til signering af bogen og af et matchende bogmærke og en plakat. Det var virkelig inspirerende at høre om alt arbejdet bag bogen. Det var ikke mindst helt fantastisk at møde en masse andre bloggere og instagrammere.

malene m bog.jpg

brunch.jpg

malene-og-sarah.jpg

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s